Elazığ'da genç hafızlara anlamlı tören: 13 genç hafız oldu

Elazığ İl Müftülüğü tarafından Altınçevre Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 13 öğrenci için anlamlı bir program gerçekleştirildi. Törene, İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert ve öğrenci velileri katıldı.

Elazığ İl Müftülüğü, Altınçevre Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 13 öğrenci için özel bir tören düzenledi. Programa, İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert, Din Hizmetleri Şube Müdürü Şemsettin Aydoğdu, Personel Şefi Rasim Çetkin, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törenin Detayları

Törende, İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert, hafızlık eğitiminin önemi ve bu süreçte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek konuşma yaptı. Program, dualar ve hafızlık yolculuğunu başarıyla tamamlayan öğrencilere plaket takdimi ile devam etti.

Başarılı Öğrencilere Ödüller Verildi

Tören kapsamında ayrıca, hafızlık yarışmasında Elazığ merkez il birincisi olan Nuh Eren Soğanlı ve Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okumada Elazığ merkez il birincisi Talha Melih Eroğlu'na ödülleri verildi. İl Müftülüğü yetkilileri, bu tür başarıların diğer öğrenciler için teşvik edici olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme