Elazığ'da gürültü kirliliğine son! Abartı egzoz kullanan 180 araca ceza

Elazığ'da abartı egzoz kullanan sürücülere yönelik sıkı denetimler yapıldı. Trafik ekipleri, ağustos ve eylül aylarında 180 araca ceza kesti. Vatandaşların huzurunu bozan araçlara yönelik cezai işlemler devam edecek.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, şehir genelinde trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özellikle "abartı egzoz" kullanarak çevreye rahatsızlık veren araçlara karşı yapılan operasyonlarda önemli sonuçlar elde edildi.

Abartı Egzoz Kullananlara Ağır Cezalar Uygulandı

Ağustos ve eylül aylarında yapılan denetimlerde, ses ve çevre kirliliğine neden olan 180 araca ceza kesildi. Mevzuata uygun olmayan yüksek sesli egzoz sistemleri, hem vatandaşların huzurunu bozduğu hem de hava kirliliğine yol açtığı için ekipler, bu tür araçlara yönelik sıkı bir takip gerçekleştirdi.

Emniyet Müdüründen Kararlılık Mesajı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların güvenliği ve huzuru için bu tür denetimlerin devam edeceğini belirterek, trafik kurallarına aykırı her türlü uygulamanın cezasız kalmayacağını vurguladı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme