Elazığ'da Korkutan Kaza: Otomobil ile Öğrenci Servisi Çarpıştı!

Elazığ'da Altınkuşak Köyü Üçtepe Mezrası'nda otomobil ile öğrenci servisi kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Elazığ'da Otomobil ile Öğrenci Servisi Çarpıştı: 2'si Ağır 4 Yaralı

Elazığ'da Altınkuşak Köyü Üçtepe Mezrası'nda meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile öğrenci servisi kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2'si ağır olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

Kaza Altınkuşak Köyü'nde Meydana Geldi

Kaza, S.P. idaresindeki 34 BTB 676 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 23 S 0204 plakalı öğrenci servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hızla ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Jandarma İnceleme Başlattı

Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve nasıl meydana geldiği ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme