Elazığ'da 'Ormanlar İçin El Ele' Projesi: Gençler Mesire Alanında Çevre Temizliği Yaptı

Elazığ'da 'Ormanlar İçin El Ele' projesi kapsamında Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı'nda çöpler toplandı. Etkinliğe Milletvekili Erol Keleş ve çok sayıda genç katıldı.

Elazığ'da ‘Ormanlar İçin El Ele' Projesi: Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı'nda Çöpler Toplandı

Elazığ'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen 'Ormanlar İçin El Ele' projesi kapsamında mesire alanında çevre temizliği yapıldı.

Elazığ'da Gençler ve Yetkililer El Ele Verdi

Elazığ, doğasına sahip çıkmak için önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Ormanlar İçin El Ele' projesi, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlendi. Elazığ'da da Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı'nda yapılan etkinlikte, çevreye atılan çöpler toplandı ve doğal alanların korunmasına dikkat çekildi.

Etkinliğe Kimler Katıldı?

Elazığ'daki etkinliğe birçok önemli isim katıldı. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Orman Bölge Müdürü Mustafa Arpacı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve çok sayıda genç, mesire alanında el ele vererek çevreyi temizledi. Etkinlik boyunca hem çevre bilinci oluşturulması hem de temiz bir doğa için farkındalık yaratılması hedeflendi.

Doğayı Korumak İçin Adımlar Atılıyor

Bu proje ile birlikte Elazığ'da doğanın korunması adına önemli bir adım daha atılmış oldu. ‘Ormanlar İçin El Ele' projesi, doğaya saygıyı artırmayı, gençleri çevre bilinci konusunda eğitmeyi ve toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Elazığ'daki mesire alanında gerçekleştirilen bu etkinlik, doğal alanların temiz tutulması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme