Elazığ'da sanat dolu bir gece: '2+25' ile eğlenceyi kaçırmayın!

Elazığ Belediyesi, 28 Eylül'de '2+25' isimli skeç, kısa film ve doğaçlamadan oluşan ücretsiz bir gösteri düzenliyor. Sanatseverler, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde bu eşsiz etkinliğe davetli.

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz Kültürel Etkinlik

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında düzenlediği “2+2=5” isimli skeç, kısa film ve doğaçlama gösterisi ile kültür ve sanat alanındaki katkılarını sürdürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 28 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.

Elazığ Belediyesi Sanat Akademisi'nin Faaliyetleri

Elazığ Belediyesi Sanat Akademisi, gençlerin medya ve sinema sektöründeki istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla sahne oyunculuğu, kamera önü oyunculuk, senaryo yazma, ses, ışık, görüntü, kurgu-montaj gibi alanlarda eğitimler vermeye devam ediyor. Bu eğitimler sayesinde genç yetenekler, sanatsal faaliyetlere katılma imkanı buluyor.

Yeni Projelerle Sanat Faaliyetlerinin Artması

Elazığ Belediyesi Sanat Akademisi, Elazığ'daki sanatsal etkinliklerin artmasına yönelik yeni projeler üretmeye devam ediyor. Her ay düzenlenecek periyodik ücretsiz gösterilerle, yerel sanatçılar ve sanatseverler bir araya gelecek.

Tüm Vatandaşlar Davetli!

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 28 Eylül'de düzenlenecek “2+2=5” gösterisi hakkında yaptığı açıklamada, “Bütün vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verdi. Sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Elazığ Belediyesi'nin bu kültürel etkinliği, şehrin sanatsal yaşamına katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı artırmayı hedefliyor. Katılım ücretsiz olup, herkesin gösteriyi kaçırmaması tavsiye ediliyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme