Elazığ'da Sokak Ortasında Silahlı Kavga!

Çaydaçıra Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan kavgada, 17 yaşındaki A.N. silahla bacağından vurulurken, 2 kişi de darp sonucu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Elazığ'da İki Grup Arasında Kavga: 1 Kişi Silahla, 2 Kişi Darp Sonucu Yaralandı

Elazığ'ın Çaydaçıra Mahallesi'nde yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan kavga sonucunda 1 kişi silahla, 2 kişi ise darp sonucu yaralandı.

Kavga Çaydaçıra Mahallesi'nde Patlak Verdi

Elazığ'da Çaydaçıra Mahallesi 4016. Sokak'ta meydana gelen olay, iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten çıkan kavgayla başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silah ve şiddet içerikli bir çatışmaya dönüştü. Kavganın sonucunda A.N. (17) adlı kişi bacağından silahla vurulurken, 2 kişi de darp sonucu yaralandı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumlarının stabil olduğu öğrenilen yaralılar, tedavi altına alındı.

Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri, bölgeyi güvenlik çemberine alarak detaylı bir inceleme başlattı. Olayın çıkış nedeni ve taraflar arasındaki husumet ile ilgili çalışmalar sürerken, çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soruşturma devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme