Elazığ'da tütün kaçakçılığına büyük darbe: 405 kilogram tütün yakalandı

Elazığ'da polis ekipleri, bir iş yeri ve araçta yaptıkları aramada 405 kilogram geçersiz bandrollü kıyılmış tütün ele geçirdi. Kaçakçılıkla mücadele operasyonunda şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Elazığ'da polis ekipleri, tütün kaçakçılığına yönelik düzenledikleri başarılı operasyonlarla yasa dışı ticaretin önüne geçmeye devam ediyor. Son olarak gerçekleştirilen uygulamalarda 405 kilogram geçersiz bandrollü kıyılmış tütün ele geçirildi.

1 Şüphelinin İş Yeri ve Aracında Arama Yapıldı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tütün mamulleri kaçakçılığına karşı yürüttükleri çalışmalar kapsamında bir şüpheli şahsın iş yeri ve aracında arama gerçekleştirdi. Aramalarda, 1 kilogramlık paketler halinde toplam 405 kilogram geçersiz bandrollü kıyılmış tütün ele geçirildi.

Adli İşlemler Başlatıldı

Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldığı bildirildi. Ele geçirilen tütünlerin yasa dışı ticarete sürülmesinin önüne geçilerek, önemli bir kaçakçılık girişimi daha engellenmiş oldu.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme