Elazığ'da uygulamalar artınca bir bir yakalanıyorlar

Elazığ'da hırsızlık suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan-Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından, kesinleşmiş hapis cezası olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Uygulamalarda, hırsızlık suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.K. (23) yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhlas Haber Ajansı
Yorumlar 1
Zamanında müdahale 19 Eylül 2023 09:44

Elazığ da pandemi dönemimde serbest bırakılan caniler hırsızlar uyuşturucu kaçakçılığı yapan suçlular dışarda çeteleştiler. Örgütlenip organize hareket ettiler. Elazığ suç örgütlerinin merkezi oldu. Suçlular cenneti oldu. Özellikle hırsızlık ve uyuşturucu ticareti çok arttı. Emniyet ve Savcılık zamanında ihbarları uyarıları dikkate alsaydılar çok insanın canı yanmazdı. Bir akrabasınızın evi tam 4 kez ayrı ayrı zamanlarda soyulup yağmalandı, bu yer şehir merkezinde yeni mahallede oldu. Yeni mahalle muhtarı FevziÇakmak polis karakolu Elazığ valiliği ve Başsavcılık ihbar ve şikayetleri ciddiye almamış ve geçiştirmişlerdir. Sonuç olarakta masum insanların canını yakan bir suçlular cenneti şehir meydana gelmiştir. Doğal olarak bu sonuca gelmesinde Elazığ halkınızda duyarsız oluşu ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi de etkili olmuştur.

Bakmadan Geçme