Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 7 kişi gözaltında

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda esrar, sentetik ecza, ruhsatsız silahlar ve çelik yelek ele geçirildi. Adli işlemler devam ediyor.

Elazığ'da polis ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonda 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, çeşitli uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirildi.

Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlılık

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatını engellemeye yönelik yapılan operasyonda, 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Maddeler ve Silahlar

Operasyon kapsamında yapılan ikamet, araç ve işyeri aramalarında 3 parça halinde toplam 209,47 gram esrar, 10 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 25 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 25 adet kartuş, ayrıca 1 adet çelik yelek ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler ve silahlarla ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Bu operasyon, Elazığ'da uyuşturucu suçlarıyla mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme