Elazığ Defterdarlığı'na tecrübeli isim: Mustafa Bağsız göreve başlıyor!

Mustafa Bağsız, Elazığ Defterdarı olarak atandı. Türkiye'nin çeşitli illerinde vergi dairelerinde görev yapan Bağsız, son olarak Malatya Vergi Dairesi Grup Müdürü olarak çalışıyordu. Eski Elazığ Defterdarı Serdar Esen ise Kırıkkale'ye atandı.

Elazığ Defterdarlığı'na Yeni Atama

Elazığ Defterdarlığı görevine, tecrübeli bürokrat Mustafa Bağsız atandı. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde vergi dairelerinde üst düzey görevlerde bulunan Bağsız, son olarak Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı'nda Grup Müdürü olarak hizmet vermişti. 2 Eylül Pazartesi günü Elazığ'daki yeni görevine başlaması beklenen Mustafa Bağsız, uzun yıllar boyunca kazandığı deneyim ve bilgi birikimiyle Elazığ'a katkı sağlamayı hedefliyor.

Serdar Esen Kırıkkale Defterdarı Oldu

Elazığ Defterdarlığı görevini 2022 yılından bu yana yürüten Serdar Esen ise Kırıkkale Defterdarlığı'na atandı. Esen, Elazığ'daki görev süresince başarılı projelere imza atarak dikkat çekmişti. Yeni görev yerinde de başarılarının devam etmesi bekleniyor.

Uzun Yıllara Dayanan Vergi Dairesi Tecrübesi! Mustafa Bağsız Kimdir?

Bingöl-Solhan doğumlu olan Mustafa Bağsız, 1987 yılında Solhan Mal Müdürlüğü'nde kamu görevine başladı. 1991-2000 yılları arasında Elazığ'da Harput ve Hazar Vergi Dairelerinde çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Ardından Mersin Defterdarlığı Gelir Şefliği ve Adıyaman Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2007-2009 yılları arasında tekrar Elazığ'a dönerek Harput Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevlerini üstlendi. Daha sonra Tunceli ve Şanlıurfa Vergi Dairelerinde yöneticilik yaptı. 2014-2017 yılları arasında Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'nda vergi dairesi müdürü olarak çalıştıktan sonra Ankara'da vergi dairelerinde müdürlük görevlerinde bulundu. Son olarak Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü olarak hizmet veren Mustafa Bağsız, şimdi Elazığ Defterdarı olarak yeni bir sayfa açıyor.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme