Elazığ emniyeti'nden güvenli eğitim için okul çevrelerinde sıkı denetim!

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, okul önlerinde öğrencilerin güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Yapılan kontrollerde 120 şahıs sorgulandı, 2 servis aracına ceza uygulandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmasını sağlamak amacıyla okul çevresinde denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Yapılan denetimlerde, şüpheli şahıslar ve araçlar sıkı takibe alındı.

Öğrencilerin Güvenliği İçin Okul Çevresinde Yoğun Denetim

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, okulların çevresinde eğitim-öğretim dönemi boyunca güvenliği sağlamak için denetimlerini sürdürüyor. Öğrencilerin her türlü olumsuzluktan korunması amacıyla, özellikle şüpheli şahıslara ve okulla ilişkisi bulunmayan kişilere yönelik yapılan kontrollerde sıkı önlemler alınıyor.

Harput Anadolu Lisesi ve Çevresinde Denetimler

Son olarak, Elazığ merkezde gerçekleştirilen denetimlerde Harput Anadolu Lisesi, Şehit Oktay Bulun Anadolu Lisesi ve Hıdır Sever Anadolu Lisesi başta olmak üzere çeşitli okul önlerinde denetimler yapıldı. 4 ekip ve 9 personelin katıldığı denetimlerde, 120 şahıs sorgulandı. Denetimlerde ayrıca 12 araç ve 19 servis aracı da kontrol edildi.

Servis Araçlarına ve Şüpheli Şahıslara Cezalar Uygulandı

Denetimlerin sonuçlarına göre, okul çevresinde okulla ilgisi olmayan 13 şahsa idari para cezası kesildi. Ayrıca, denetim sırasında 2 servis aracına da kurallara uymadıkları gerekçesiyle ceza uygulandı. Bu tür denetimlerin, öğrencilerin güvenliği ve eğitim ortamının korunması için düzenli olarak yapılacağı bildirildi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme