Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde Sepsis Eğitimi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik 'Sepsis ve Tedavi Modaliteleri' eğitimi verildi.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde Sepsis Eğitimi: Sağlık Çalışanlarına Hayati Bilgiler

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, sağlık çalışanlarının bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik düzenlediği eğitimlere bir yenisini ekledi. Hekim ve sağlık personeline yönelik eğitim programları kapsamında, "Sepsis ve Tedavi Modaliteleri" konulu bir eğitim gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi'nden Uzman Katkısı

Eğitim, Marmara Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Yoğun Bakım Uzmanı Doç. Dr. Fethi Gül tarafından verildi. Katılımcılar arasında Fırat Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azize Beştaş, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Onur Hanbeyoğlu, uzman hekimler ve asistanlar da yer aldı.

Sepsis ve Tedavi Yöntemleri Üzerine Kapsamlı Eğitim

Eğitimde, özellikle sağlık çalışanlarının sıklıkla karşılaştığı ve ölüm oranı yüksek bir hastalık olan sepsis hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Doç. Dr. Fethi Gül, sepsis tanısı, tedavi yöntemleri ve yeni tedavi modaliteleri konusunda önemli detaylar paylaştı. Eğitimin sonunda katılımcılar, sepsis ile ilgili merak ettikleri soruları yönelttiler.

Eğitim Soru-Cevap Bölümüyle Sona Erdi

Yoğun ilgi gören eğitim programı, soru-cevap oturumunun ardından sona erdi. Bu tür eğitimlerin sağlık profesyonellerinin bilgi birikimini artırmada önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme