Elazığ Gençleri TEKNOFEST 2024'te Zirvede: Fırat Üniversitesi'nden Ödül Töreni!

Fırat Üniversitesi, TEKNOFEST 2024 ve ISIF'24'te dereceye giren Elazığlı öğrenci ve akademisyenlere ödül töreni düzenleyerek başarılarını taçlandırdı.

Elazığ'ın Gururu: TEKNOFEST ve ISIF'24'te Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Elazığ genelinde TEKNOFEST 2024 ve ISIF'24 Buluş Fuarı'nda dereceye giren öğrenci ve akademisyenler için Fırat Üniversitesi tarafından anlamlı bir ödül töreni düzenlendi. Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu'nda gerçekleşen törende, başarıya imza atan üniversite ve lise öğrencileri ile akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Törene Önemli İsimler Katıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Prof. Dr. Mehmet Yılmaz'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Yavuztürk ile dereceye giren öğrenciler ve danışman hocaları törene katılım sağladı.

Fırat Üniversitesi'nden Destek Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, törende yaptığı konuşmada, devletin üniversitelerden büyük beklentileri olduğunu vurgulayarak, Fırat Üniversitesi'nin Türkiye'nin gelişimine sunduğu katkının artarak devam etmesi için öğrenci ve akademisyenlere tam destek verdiklerini belirtti. Göktaş, ISIF 2024'te madalya kazanan akademisyenler ve TEKNOFEST 2024'te dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı'dan Gençlere Destek Çağrısı

Törende konuşan Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, TÜBİTAK ve TEKNOFEST yarışmalarıyla gençlerin bilim ışığında üretken bir nesil olarak yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Türkiye yüzyılında, gençlerin her alanda desteklenmesinin gerektiğini ifade etti.

Başarılı Öğrenciler ve Akademisyenler Onurlandırıldı

Törenin sonunda, TEKNOFEST 2024 ve ISIF'24 Buluş Fuarı'nda dereceye giren öğrenci ve akademisyenlere teşekkür belgeleri takdim edilerek, başarıları onurlandırıldı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme