Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı kapandı mı?

Elazığ'ın ilk ve tek başarılı kadın basketbol takımı Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı faaliyetlerini durdurdu mu?

2010 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne başarılı bir performans sergileyerek tarihinde Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne çıkma başarısı göstererek Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi dev basketbol kulüplerinin şehrimize gelmesini sağlayan ve elit bir taraftar kitlesine sahip olan Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımının faaliyetlerinin durdurulduğu iddia edildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Elazığ'ı başarılı bir şekilde temsil ederken maddi imkansızlıklar yüzünden bir alt lige düşen, Elazığlı basketbol severlerin yakından ve severek takip ettiği Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımının faaliyetlerini durduğu iddiası taraftarlarını yasa boğdu.

Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı hakkındaki bu iddia kamuoyunda şok etkisi yaratırken, özellikle ailelerin rağbet gösterdiği, yapmış olduğu her maçında taraftarların gerek içsaha, gerekse dışsaha maçlarında biran olsun yalnız bırakmadığı, özellikle içsaha maçlarında spor salonunda yer bulmakta dahi zorlanan Elazığlı basketbol severlerin tepkisine neden oldu.

Bu iddia ile ilgili Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı yönetiminin nasıl bir açıklama yapacağı ise kamuoyu ve basketbol severler tarafından merak konusu oldu.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme