Elazığ'ın beklediği aday başvurusunu yaptı!

Elazığ Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan Ali Tekataş, resmi müracaatını AK Parti İl Başkanlığı'na yaparak 2024 yılı Mahalli İdareler Seçimleri için adaylık başvurusunu tamamladı.

"Hedef Elazığ'ı Daha İleriye Taşımak"

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'na yapılan ziyarette, Ali Tekataş'ın resmi müracaatı gerçekleşti. Parti il binasında gerçekleşen bu önemli adımın ardından Tekataş, hedeflerini ve motivasyonunu paylaştı. Elde ettiği bilgi ve tecrübeleriyle Elazığ'ı daha ileriye taşıma amacıyla AK Parti'den aday adayı olduğunu belirten Tekataş, özellikle Van ve Trabzon'daki görevlerinden edindiği deneyimle bu kutlu yürüyüşe omuz vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Yıldırım: "Yerel Seçimlerden Başarı İle Çıkacağımıza İnancımız Tamdır"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Tekataş'ın müracaatının ardından yaptığı açıklamada, partilerinin Mahalli İdareler Seçimleri'nden başarı ile çıkacağına inandıklarını vurguladı. Yıldırım, partilerinin sadece bir siyasi oluşum değil, aynı zamanda bir dava hareketi olduğunu ve ülkeye hizmet aşkıyla yola çıktıklarını belirtti. 23 yıl önce liderleriyle birlikte başladıkları bu yolda geldikleri noktanın, inançlarından kaynaklandığını dile getirdi.

"Gönüllere Girmek İçin Talibim"

Ali Tekataş, geçmişte Van ve Trabzon'da üstlendiği görevlerle tanınan bir isim. Van Büyükşehir Belediyesi'nde kayyum olarak atanmasının ardından Trabzon'a giderek Trabzon Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevine getirilen Tekataş, bu süreçte elde ettiği başarılarla dikkat çekti. Kendisini özellikle darbecilere, siyasi ve sosyal planlar yaparak ülkeyi diz çökmeye çalışanlara karşı etkili bir şekilde mücadele etmek için bu göreve talip olduğunu belirten Tekataş, "Her yerde olmak için bir gönüle girin" ilkesine vurgu yaparak, sevdiklerini gönüllerinde saklamak istediğini ifade etti.

"Elazığ'ın Gelişimine Katkı Sunmak İçin Buradayım"

Ali Tekataş, Elazığ'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek, şehirdeki yaşam standartlarını yükseltmek ve halkın refahını artırmak için aday adayı olduğunu vurguladı. Eğitim ve iş hayatındaki 25 yıllık deneyimini şehrin gelişimine katkı sunmak amacıyla kullanmak istediğini belirten Tekataş, Elazığ'ın yanı sıra Malatya, Tunceli, Van ve Trabzon'daki geçmişteki çalışmalarının, gelecekteki hizmetlerin teminatı olduğunu dile getirdi. Ali Tekataş, Elazığlılara hitaben yaptığı açıklamada, "Hülasa Elazığ'da yaşama sebeplerini artırmak için bu göreve talibim. Herkese saygılarımı sunuyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme