Elazığ'ın gururu TBMM'de: Milletvekili Keleş'ten Gizem Özer'e destek!

Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer, Paris Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil ediyor! TBMM'de konuşan AK Parti Milletvekili Erol Keleş, Özer'in Elazığ'ın gururu olduğunu vurguladı ve tüm sporculara başarılar diledi.

Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer TBMM'de Gündem Oldu: Milletvekili Erol Keleş'ten Başarı Dilekleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı konuşmada, Paris Olimpiyatları'na katılan Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer'e başarı dileklerinde bulundu. Keleş, Elazığ'ın gururu olan Gizem Özer'in spor dünyasında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Gizem Özer'e TBMM'den Destek

Milletvekili Erol Keleş, konuşmasında Türkiye'nin olimpiyat serüvenine değinerek, "Ülkemiz ilk kez 1924 yılında Paris'te düzenlenen olimpiyatlara katıldı. 100 yıl sonra, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için tekrar Paris'teyiz. 18 farklı branşta 102 sporcumuzla bu tarihi organizasyona katılıyoruz. Sporcularımızın yanındayız ve onlara olan inancımız tam" dedi.

Elazığ'ın Gururu: Gizem Özer

Keleş, Elazığ Belediyespor Kulübü'nde mücadele eden Gizem Özer'in olimpiyat yolculuğunda yer almasının büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. "Gizem Özer, Elazığ'ı ve ülkemizi Paris'te en iyi şekilde temsil edecek. Tüm sporcularımızın elde edecekleri başarılarla milletimize mutluluk getireceklerine inanıyorum. Türk milletinin kalbi ve duaları sizlerle. Başarılar Türkiye'm!" ifadelerini kullandı.

Elazığlı sporculara verilen destek, yerel halk ve spor camiası tarafından büyük takdir topluyor. Gizem Özer ve diğer milli sporcularımız, Paris'te ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme