Elazığ jandarmasından 51 ekip ve 237 personelle şok uygulama!

Elazığ'da İl Jandarma ekipleri, 51 ekip ve 237 personelin katılımıyla şok yol uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada, 3 kişi yakalanırken bir araca 12 bin 977 TL ceza kesildi.

Elazığ'da huzur ve güvenliğin sağlanması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. 51 ekip ve 237 personelin katılımıyla yapılan eş zamanlı şok yol uygulamasında, binlerce kişi ve araç sorgulandı.

Huzur Operasyonunda 3 Şahıs Yakalandı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, şehir genelinde asayiş, terör ve narkotik olaylarının önlenmesi amacıyla yürüttüğü operasyonlarda, 51 ekip ve 237 personelin katılımıyla eş zamanlı bir denetim yaptı. Operasyon sırasında 1.520 kişi ve 671 araç sorgulandı. Yapılan sorgulamalar sonucunda, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan bir şahıs ile yoklama kaçağı olan 2 kişi yakalandı.

Bir Araca Yüklü Para Cezası!

Şok yol uygulamasında bir araç sürücüsüne, çeşitli ihlaller nedeniyle toplamda 12 bin 977 TL para cezası kesildi. Elazığ Jandarma ekipleri, benzer uygulamaları düzenli olarak sürdürerek halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya devam edecek.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme