Elazığ-Pertek Feribotunda şok olay!

Elazığ ile Tunceli'nin Pertek ilçesi arasında sefer yapan feribotta çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olayda, saldırganın zarar verdiği üç araçta maddi hasar meydana geldi.

Elazığ-Pertek Feribotunda Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

Elazığ ile Tunceli'nin Pertek ilçesi arasında sefer yapan feribotta meydana gelen bıçaklı kavga, yolcular arasında paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, feribotta henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Kavgada, bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Feribot yolculuğu sırasında yaşanan olayın ardından yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Üç Araçta Maddi Hasar Meydana Geldi

Olay sırasında saldırganın üzerine çıktığı üç araçta da maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlatarak saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Polis Olayı Araştırıyor

Polis ekipleri, feribottaki bıçaklı kavga ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın neden çıktığı ve saldırganın kimliği üzerinde titizlikle duruluyor. Yolcular ve araç sahipleri olayın şokunu atlatmaya çalışırken, polis olaya karışan kişilerle ilgili bilgi toplamaya devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme