Elazığ Siyaset ve Eğitim Dünyası Yasta! Faris Aksakal Hayatını Kaybetti!
Elazığ'ın tanınmış siyasetçi ve eğitimcilerinden Faris Aksakal, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenaze namazı 22 Şubat Cumartesi günü öğle namazının ardından İzzetpaşa Camii'nde kılınacak, ardından Genefik Köyü'nde toprağa verilecek.
Elazığ Siyaset ve Eğitim Camiası Yasta! Faris Aksakal Hayatını Kaybetti
Uzun süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele eden siyasetçi ve eğitimci Faris Aksakal, bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.
Cenaze Töreni 22 Şubat'ta
Merhum Faris Aksakal için 22 Şubat Cumartesi günü öğle namazının ardından İzzetpaşa Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Aksakal, namaz sonrası Genefik Köyü'ndeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
Eğitim ve Siyasette Önemli Bir İsimdi
01.01.1945'te Elazığ merkeze bağlı Korucu Köyü'nde doğan Aksakal, eğitim hayatına öğretmen olarak başladı. Ardından okul yöneticiliği ve Milli Eğitim kademelerinde yöneticilik yaptı.
Siyasetle de yakından ilgilenen Aksakal, bir dönem Doğru Yol Partisi (DYP) Elazığ İl Başkanlığı görevini yürüttü. Mehmet Ağar'ın milletvekilliği döneminde partide aktif rol aldı.
Elazığ'da derin izler bırakan Faris Aksakal'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.