Elazığ Trafiğinde İlginç Anlar! Ön Camda Yolculuk Yapan Fare, Rüzgarla Savruldu
Elazığ Zübeyde Hanım Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobilin kaputundan çıkan fare, ön cama tırmandı. Araçtakilere panik dolu anlar yaşatan fare, rüzgarın etkisiyle savrularak gözden kayboldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı!
Elazığ'da trafikte seyir halinde olan bir otomobilin kaputundan çıkan fare, ön camın üzerine tırmandı. Araç içindekilere panik dolu anlar yaşatan fare, rüzgarın etkisiyle savruldu. O anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Elazığ'da Trafikte Sıradışı Görüntü!
Olay, Elazığ'ın Merkez Zübeyde Hanım Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir sürücü aracını çalıştırarak yola çıktı. Ancak hareket ettikten kısa bir süre sonra otomobilin kaputundan bir fare çıktığını fark etti.
Ön Camda Panik Anları!
Kaputtan çıkıp ön cama kadar ilerleyen fare, araç içindekileri şaşkına çevirdi. Sürücünün şaşkın bakışları arasında camın üzerinde ilerleyen fare, rüzgarın etkisiyle savrularak gözden kayboldu.
O Anlar Kamerada!
Olay anı, araç içinde bulunan vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, farenin cam üzerindeki hareketleri ve daha sonra rüzgarın etkisiyle uçtuğu anlar net bir şekilde görüldü.
Elazığ'da İlginç Anlar Sosyal Medyada Gündem Oldu
Olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, bu sıra dışı anlarla ilgili farklı yorumlar yaparak videoyu hızla yaydı.