Elazığ yolları çukur içinde! Çukura düşen vatandaş isyan etti

Elazığ'da bakımsız yolda çukura düşen sürücü, uyarı levhası olmadığı için Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. Vatandaşlar, şehirdeki yol sorunlarına acil çözüm bekliyor.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Whatsapp ihbar hattımıza gelen görüntülerde, Elazığ'da bakımsız yollardan dolayı bir sürücünün aracı çukura düştü. Uyarı levhasının bulunmadığı yolda yaşanan bu olay, şoförler ve bölge sakinlerinin tepkisine yol açtı. Elazığ Belediyesi'nin yol sorunlarına duyarsız kalması, vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Uyarı Tabelası Yok, Yol Çukurlarla Dolu

Olay, Elazığ'ın yoğun trafikli bölgelerinden birinde meydana geldi. Sürücü, yolun ortasında bulunan derin bir çukura düşerek aracında maddi hasar meydana geldiğini belirtti. Kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Hiçbir uyarı tabelası yok, yolda çukur olduğunu fark etmeden düştüm. Bu duruma artık çözüm getirilmeli” ifadelerini kullandı. Çukurun etrafında herhangi bir güvenlik işareti ya da uyarıcı tabela bulunmaması dikkat çekti.

Vatandaşlar Yol Sorunlarına Tepkili: “Bu Kadar İhmalkarlık Olmaz”

Yol bakımsızlığı nedeniyle çukura düşen şoför yalnız değil. Olayın ardından çok sayıda vatandaş da benzer sorunlar yaşadığını belirterek Elazığ Belediyesi'ne sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. Bölge sakini bir vatandaş şunları söyledi: “Günlerdir bu yol böyle, hiçbir önlem alınmıyor. Sürekli araçlarımız zarar görüyor, belediyeye defalarca bildirmemize rağmen ilgilenen olmadı.”

Başka bir sürücü ise “Bu kadar ihmalkarlık olmaz. Her gün bu çukurlara düşmemek için cambazlık yapıyoruz. Belediyenin acilen yol çalışmalarına başlaması lazım, yoksa daha büyük kazalar yaşanacak” diyerek tepkisini dile getirdi.

Elazığ Belediyesi'ne Çağrı: “Yol Sorunlarını Çözün”

Şehrin farklı noktalarında benzer sorunlar yaşayan vatandaşlar, belediyenin bu bakımsız yollara müdahale etmesini bekliyor. Özellikle ana arterlerde sık karşılaşılan yol bozulmaları, araç sahiplerine ciddi maddi zararlar veriyor. Vatandaşlar, Elazığ Belediyesi'nden daha etkin ve hızlı bir çözüm talep ediyor.

Elazığ Online
Yorumlar 1
Raif 18 Eylül 2024 12:14

Elazığ belediyesi bitmiş sgk borçlarını bile ödeyemiyor, bankadan kredi çekerek elektrik borcunu ödüyor, fazla bir şey beklememek lazım, bundan sonra yollardaki kortikler kaderimiz olacak. Çok geçmiş olsun hepimize. Tarihçi başkan maalesef belediyecilikten anlamıyor. Harput’taki hamama ve müzelere harcadığı parayla Elazığ’daki bütün yolları cillop gibi asfalt yapabilirdi. Hizmet önceliği insanların hayatını kolaylaştırmak olmalıydı. Çok yazık oldu, biz buna layık değiliz ama hakediyoruz.

Bakmadan Geçme