Elazığ Yürekli köyünden yol tepkisi!

Elazığ'ın Yürekli Köyü sakinleri, sosyal medyada yayılan 'köy yolları yapılıyor' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, yolların bakımsızlıktan çukurlarla dolu olduğunu dile getirdi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Elazığ'ın kırsal kesimlerinde yaşayan vatandaşlar, sosyal medyada yayılan "Köy Yolları Yapılıyor" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Köylüler, yolların bakımsızlıktan geçilemez hale geldiğini, çukurlarla dolu olduğunu ifade ederek yetkililere tepki gösterdi.

Milletvekillerinin Açıklamaları Gerçeği Yansıtıyor mu?

Köy yollarının yapıldığına dair çıkan haberler, milletvekillerinin açıklamaları üzerine sosyal medya ve çeşitli haber platformlarında yayılmaya başladı. Ancak bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten köylüler, yollarda herhangi bir iyileştirme çalışması yapılmadığını öne sürdü.

Haberler Sonrası Şikayetler Artıyor

Whatsapp ihbar hattımıza ulaşan bir vatandaş, merkeze bağlı Yürekli Köyü'nden çektiği görüntülerle durumu gözler önüne serdi. Görüntülerde, "Merkeze bağlı Sün Köyü'ne kadar İl Özel İdaresi tarafından yol bakım onarım çalışmasının yapıldığı, ancak Beşik, Arındık ve Yürekli köylerinde hiçbir çalışmanın yapılmadığı açıkça görülüyor." dedi. Görüntülerde yolun bazı kısımlarında derin çukurların ve çatlaklar olduğu görülürken, adeta bir mayın tarlasını andırıyor.

On Yıldır Bakım Bekleyen Yollar: Köylüler Mağdur

Yürekli Köyü sakini, on yılı aşkın süredir yolların bakımsız olduğunu ve Beşik-Arındık-Sün köyü güzergahını kullandıklarını belirterek, bu durumun köy halkını mağdur ettiğini söyledi. Yetkililerin bir an önce harekete geçmesini bekleyen köylüler, sorunlarının çözülmesini talep ediyor.

Elazığ Online
Yorumlar 2
Fatih 05 Eylül 2024 13:05

Merkezin yollarıda aynı şekilde yıllık amartisor ve lastik değiştiriyoruz araçlarda köy tarlaları daha düzgün yollarımız dan

Ridvan yurdakul 05 Eylül 2024 08:05

Sanki şehrin yolları çok yapılı .o köyden daha beter

Bakmadan Geçme