Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım'dan dünya çapında başarı!

Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği'nden sağlık alanında geliştirdiği proje ile ikinci kez 'Mükemmeliyet Ödülü'ne layık görüldü.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği (ICPA) tarafından 2024 yılında düzenlenen konferansta ikinci kez 'Mükemmeliyet Ödülü'ne layık görüldü.

Elazığlı Yöneticiden Dünya Çapında Başarı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, dünya çapındaki ceza infaz kurumları uygulamalarını değerlendiren Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği (ICPA) tarafından düzenlenen yıllık konferansta bir kez daha takdir edildi. ICPA 2024 Konferansı'nda, CTE Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım'a, sağlık alanında hayata geçirilen “Çevrim İçi Psiko-Sosyal Yardım Servisi Projesi” ile “Mükemmeliyet Ödülü” verildi.

Çevrim İçi Psiko-Sosyal Yardım Projesi ile Gelen Başarı

Singapur'da düzenlenen ICPA 2024 Yıllık Konferansı'nda, dünya çapında ceza infaz kurumlarında gerçekleştirilen uygulamalar değerlendirildi. Yıldırım, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün psiko-sosyal destek sağlayan projesi ile ödüle layık görüldü. Proje, özellikle sağlık alanında mahkumlara verilen desteğin artırılmasına yönelik çalışmaları kapsıyor.

Enis Yavuz Yıldırım: “Bir Kez Daha Gururluyuz”

Ödül sonrası açıklama yapan Enis Yavuz Yıldırım, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un liderliğinde yürütülen rehabilitasyon çalışmalarıyla bu ödülü kazandıklarını vurguladı. Yıldırım, "Uzaktan psiko-sosyal destek projemiz ile ICPA 2024 konferansında dünya çapında kazandığımız mükemmeliyet ödülü ile bir kez daha gururluyuz. 79 ülkeden 800 katılımcının önünde, devletimiz adına bu gururu yaşadık" dedi.

Yıldırım, projede emeği geçen tüm ekibine de teşekkür ederek, bu başarının Türk ceza infaz sisteminin dünya standartlarına ulaşma yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme