Elazığlı kırtasiyecilerden velilere uyarı! Son güne bırakmayın

Elazığ'da kırtasiyeciler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için hazırlıklarını tamamladı. Velilere, alışverişlerini son günlere bırakmamaları uyarısında bulunuldu. Kırtasiye setleri 1.200 TL'den başlarken, çantalar 600 TL ile 2.500 TL arasında değişiyor.

Elazığ'da Kırtasiyeciler Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Elazığ'da yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte 2024-2025 eğitim-öğretim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. İlkokula yeni başlayacak öğrenciler için ise 2 Eylül'de okula adaptasyon haftası başlatılacak. Bu çerçevede, Elazığ'da bulunan kırtasiyeciler gerekli hazırlıklarını tamamlayarak öğrencileri beklemeye başladı.

Kırtasiyecilerden Velilere Uyarı: Alışverişi Son Güne Bırakmayın

Elazığ'da kırtasiye işletmecisi Mert Batı, okulların açılmasına sayılı günler kala velilere çağrıda bulundu. Batı, okul alışverişlerinin son günlere bırakılmaması gerektiğini belirterek, yoğunluğun önlenmesi için velilerin bir hafta önceden hazırlık yapmalarının daha sağlıklı olacağını söyledi.

Fiyatlar Ne Kadar?

Kırtasiye ürünlerinin fiyatlarına değinen Batı, “Velilerimiz ortalama 1.200 TL ile 2.000 TL arasında değişen fiyatlarla kırtasiye seti alabilirler. Çanta fiyatları ise 600 TL'den başlayıp 2.500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu fiyatlar tercihlere göre artıp azalabiliyor,” dedi. Öğrenciler en çok kırtasiye setleri, boyalar ve defterler gibi ürünlere rağbet gösteriyor.

Erken Alışverişin Önemi

Üniversite öğrencisi Meryem Aydemir ise yıllardır aynı kırtasiyeden alışveriş yaptığını belirterek, “Yoğunluk başlamadan önce alışverişimi tamamladım,” dedi. Aydemir, kırtasiyelerde önümüzdeki haftadan itibaren daha yoğun bir kalabalık olacağını ifade etti.

Elazığ'da Kırtasiyeler Öğrencileri Bekliyor

Elazığ'daki kırtasiyeciler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına güçlü bir şekilde hazırlanarak velileri ve öğrencileri beklemeye başladı. Yoğunluğun artacağı bu dönemde, okul alışverişlerini son günlere bırakmamak en sağlıklı seçenek olarak öne çıkıyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme