Elazığlı sporcular bir kez daha göğsümüzü kabarttı

Elazığlı genç kick boks sporcuları, İstanbul'da düzenlenen Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'ndan 3 madalya ile döndü. Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden sporcular, büyük bir başarı elde ettiler.

Avrupa Şampiyonası'nda Elazığlı Sporcular Göğsümüzü Kabarttı

Dünya Kick Boks Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, İstanbul'da gerçekleştirildi. 25 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında düzenlenen bu önemli şampiyonada, Elazığ'ı ve Türkiye'yi temsil eden genç sporcular, büyük bir performans sergileyerek madalyalarla döndüler.

Elazığlı Sporcuların Başarısı

Elazığ'dan katılan genç kick boksçular Yusuf Eren Yıldırım, Orhan Bulğak ve Deniz Şengür, Full Contact branşında şampiyonada yer aldı. Yarışmalarda gösterdikleri üstün performans sayesinde, Yusuf Eren Yıldırım 2.lik, Orhan Bulğak ve Deniz Şengür ise 3.'lük elde ederek madalya kazandılar.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Tebrik

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sporcuların ve antrenörlerinin elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik edildi ve şu ifadeler kullanıldı: "Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmek üzere İstanbul'da gerçekleştirilen Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılan sporcularımız ve antrenörlerimiz önemli başarılar elde ederek bizleri çok mutlu ettiler." Bu tür başarılar, sporun önemini ve Elazığ'ın sporcu potansiyelini vurguluyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme