Elazığlı yıldız boksör Nisa Nur Yıldırım, Dünya Şampiyonası yolunda!

Elazığlı boksör Nisa Nur Yıldırım, Gençler Dünya Boks Şampiyonası için milli takım kampına katıldı. 25-26 Ekim'de Karadağ'da Türkiye'yi temsil edecek.

Elazığ Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı boksörü Nisa Nur Yıldırım, Gençler Dünya Boks Şampiyonası için hazırlıklarına başladı. 54 kilogramda mücadele eden Yıldırım, antrenörü Cemil Döndü ile birlikte Kastamonu Kadıdağı'ndaki Gençlik Spor Bakanlığı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ne katıldı.

Nisa Nur Yıldırım, Karadağ'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Elazığlı genç boksör, 25-26 Ekim 2024 tarihlerinde Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenecek Gençler Dünya Şampiyonası için milli takım kampında sıkı bir hazırlık dönemi geçirecek. Yıldırım'ın hedefi, bu önemli turnuvada Türkiye'ye başarı kazandırmak.

Elazığlı Boksörden Büyük Başarı Beklentisi

Elazığ'ın gururu olan Nisa Nur Yıldırım ve antrenörü Cemil Döndü'ye, Dünya Gençler Boks Şampiyonası yolunda başarılar diliyoruz. Türkiye'yi ve Elazığ'ı uluslararası arenada temsil edecek olan Yıldırım, şampiyona için sıkı bir antrenman süreciyle hazırlanıyor.

Elazığ haber portalı Elazığ Online olarak Nisa Nur Yıldırım ve antrenörü Cemil Döndü'ye Dünya Gençler Boks Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme