Elazığspor Menemen FK maçı öncesi büyük kampanya: SMS ile takımınıza güç katın!

Elazığspor'dan şampiyonluk için dev adım! 31 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken bordo-beyazlı ekip, 'Haydi Elazığ bu sene bizim senemiz' sloganıyla SMS kampanyası başlattı. Destek için BAGIS yazıp 2367'ye gönderin!

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarıyla mücadele eden Çimentaş Elazığspor, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atarak taraftarlarına SMS kampanyası başlattı. “Haydi Elazığ bu sene bizim senemiz” sloganıyla başlatılan kampanya, taraftarlar ve Elazığspor'a gönül veren herkese sesleniyor.

Elazığspor 31 Maçlık Yenilmezlik Serisiyle Şampiyonluk Yolunda

Elazığspor, bu sezon 5 maçta 4 galibiyet alarak topladığı 13 puanla 3. sırada yer alıyor ve 31 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. Şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen kulüp, bu süreçte taraftarlarından büyük destek bekliyor. Taraftarlar, 2367'ye "BAGIS" yazarak gönderdikleri her SMS ile kulübe 100 lira katkıda bulunabiliyor.

Ünlü Oyuncu Abdullah Şekeroğlu SMS Kampanyasına Destek Verecek

6 Ekim Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Çimentaş Elazığspor - Menemen FK maçı öncesinde ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Abdullah Şekeroğlu, tribünlere seslenerek SMS kampanyasına destek çağrısında bulunacak. Stadyumdaki taraftarlar, kampanyaya anlık katılım gösterirken skorboard üzerinden kampanyanın güncel durumu da paylaşılacak.

Elazığspor'dan Taraftarlara Destek Çağrısı

Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Saygıdeğer Elazığspor camiası, 31 maçlık yenilmezlik serisiyle tarih yazan kulübümüze gelir sağlamak amacıyla ‘Haydi Elazığ bu sene bizim senemiz' sloganıyla SMS kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bordo-beyazlı ekibimize gönül veren tüm taraftarlarımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Her SMS ile 100 lira katkıda bulunabilir, kulübümüzün başarısına ortak olabilirsiniz” denildi.

Taraftarlar ve Elazığspor'a gönül vermiş tüm Elazığlılar, 2367'ye “BAGIS” yazarak kulübe destek olabiliyor. Kulüp ayrıca Elazığlı iş adamlarını ve yurtdışında yaşayan Elazığlıları da bu kampanyaya katılmaya davet ediyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme