Elazığspor'un rakipleri belli oluyor!

1 Ağustos Perşembe günü TFF Riva Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılacak olan 2024-2025 sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi, saat 14.00'te başlayacak. Etkinlikte Elazığspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig'deki takımların yeni sezondaki rakipleri belirlenecek. Fikstür çekimi, kulüp başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

2024-2025 sezonunun TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi, 1 Ağustos Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinlik, saat 14.00'te başlayacak.

İşte Katılım ve Detaylar

Fikstür çekimine, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerinin başkanları ve yöneticileri katılacak. Çekiliş sırasında yeni sezonda karşılaşacak takımlar belirlenecek ve sezonun heyecanı şimdiden hissedilecek.

Elazığspor'un Rakipleri Belli Oluyor!

TFF 2. Lig'de mücadele eden Elazığspor'un yeni sezonda karşılaşacağı rakipler de bu fikstür çekimiyle netleşecek. Bordo Beyazlı temsilcimiz, 2024-2025 sezonunda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme