Elazığspor, Vanspor FK deplasmanında puan arıyor: 21 kişilik kafile Van'a gitti

Elazığspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 4. haftasında Vanspor FK ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik sorumlu Bülent Yenihayat'ın belirlediği 21 futbolcuyla Van'a giden bordo-beyazlı ekipte, Ali Keten kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çimentaş Elazığspor, 4. hafta maçında Vanspor FK ile karşılaşacak. Zorlu deplasman mücadelesi için hazırlıklarını tamamlayan bordo-beyazlı ekip, 21 futbolcudan oluşan kadrosuyla Van'a doğru yola çıktı.

Ali Keten Cezalı, Kadroda Yer Almadı

Teknik sorumlu Bülent Yenihayat'ın tercihleriyle belirlenen 21 kişilik kadroda önemli bir eksik dikkat çekti. Savunmanın kilit isimlerinden Ali Keten, kart cezası nedeniyle Vanspor FK karşısında forma giyemeyecek. Ancak Elazığspor'un diğer önemli oyuncuları Mikail Koçak, Beykan Şimşek, Kerim Frei ve Yağızcan Erdem gibi isimler kadroda yer alıyor.

Mücadele Van Atatürk Stadyumu'nda

Pazar günü saat 15.30'da Van Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi klasman hakemi Can Cengiz yönetecek. Taraftarlar bu heyecanlı maçı Van TV üzerinden canlı olarak takip edebilecek.

Kadroda Yer Alan İsimler

Bordo-beyazlı ekipte Van deplasmanına giden futbolcular arasında şu isimler bulunuyor: Mikail Koçak, Beykan Şimşek, Kerim Frei, Yağızcan Erdem, Hasan Ekici, Berşan Yavuzay, İsmet Yumakoğulları, Ercan Coşkun, Burhan Arman, Alpay Koldaş, Muhammed Arslantaş, Umut Uzun, Melih İnan, Burak Aydın, Maksut Taşkıran, Yusuf Mert Tunç, Mehmet Ablay, Mücahit Çıra, Efe Tatlı, Kerem Şenyüz ve Eren Türkkal.

Elazığspor, Vanspor FK karşısında 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak ve bu zorlu deplasmandan galip dönerek ligdeki çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme