Elazığspor, Vanspor FK deplasmanında puan avında!

Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 4. haftasında deplasmanda Vanspor FK ile karşılaşacak. Savunmada Ali Keten'in yokluğuyla mücadele edecek olan Elazığspor, Van'dan puanla dönmeyi hedefliyor.

TFF 2. Lig'de Zorlu Mücadele

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 4. haftasında Elazığspor, deplasmanda Vanspor FK ile karşı karşıya gelecek. Her iki takım da sezona iyi bir başlangıç yaptı ve ligde 2 galibiyet, 1 beraberlik ile 7'şer puan topladı. Elazığspor, Van deplasmanında zorlu bir mücadele verecek ve taraftar desteğinden yoksun olmasına rağmen puan almak için sahaya çıkacak.

Ali Keten Kart Cezası Nedeniyle Kadroda Yok

Elazığspor'da stoper Ali Keten'in kart cezası bu maçta da devam ediyor. Van Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, Elazığspor'un savunmada eksik olduğu bir maç olacak. Taraftar yasağı nedeniyle tribünlerde Elazığspor taraftarı bulunamayacak.

Maç Canlı Yayında

Pazar günü saat 15.30'da başlayacak olan Vanspor FK - Elazığspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Can Cengiz yönetecek. Zorlu mücadele, Van TV'den canlı olarak futbolseverlere ulaştırılacak.

23 Elazığ FK, Karşıyaka Deplasmanında

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan bir diğer Elazığ ekibi 23 Elazığ FK ise 3. haftada İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaşacak. Mücadele, pazar günü saat 16.30'da Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nda oynanacak.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme