Elazığspor yöneticilerinden dansözlü kutlama!

Elazığspor'un TFF 2. Lige yükselmesinin ardından İstanbul'da ünlü bir gece kulübünü kapatan kulüp yöneticileri sabaha kadar dansözler eşliğinde eğlendi. Aralarında As Başkan Mustafa Şerifoğulları'nın da olduğu eğlencede, masalardaki alkoller dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Tüm şehir Elazığspor'un şampiyon olması için kenetlenip, çocuklar okul harçlıklarını Elazığspor'a bağışlarken kulüp yöneticileri İstanbul'da bir gece kulübünü kapatarak sabaha kadar eğlendi.

Şampiyonluk pirimi, taraftarların ulaşımı için otobüs ve SMS kampanyası gibi çeşitli yardım kampanyaları başlatan Elazığspor yöneticilerinin İstanbul'daki dansözlü eğlencesi tepkiye neden oldu.

İstanbul'un en ünlü gece kulüplerinden biri olan “Şahane Cabaret” mekanını kapatan Elazığspor yöneticileri; dansözler eşliğinde eğlendi.

Eğlenceye Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Elazığspor Asbaşkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın kardeşi Mustafa Şerifoğulları, Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, futbolcular, futbolcuların yakınları ve teknik heyet katıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Mustafa Şerifoğulları'nın da olduğu masada dansöz oynatıldığı görülürken, masalarda şarap, viski, rakı gibi içeceklerin olduğu görüldü.

VATANDAŞTAN YARDIM TOPLADILAR

Elazığspor'un finale yükselmesi için Elazığlılardan para toplayan kulüp yönetimi, SMS yardım kampanyasını kulübün sosyal medya hesabından paylaştığı günün gecesinde İstanbul'un en ünlü gece kulüplerinden birini kapatması vatandaşın tepkisini topladı.

MAÇTAN ÖNCE DUA İSTEYİP, MAÇTAN SONRA DANSÖZLE EĞLENDİLER

Maç öncesinde Elazığlı vatandaşlardan dua isteyen yöneticiler maçın ardından istedikleri duayı unutup dansözlere para takması ayrı bir tepkiye neden oldu.

İstanbul'un en ünlü gece kulüplerinden birinde gerçekleştirilen alkollü ve dansözlü eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Elazığ Online
Yorumlar 22
Mert23 30 Mayıs 2024 01:35

Elazığspor kimlere kalmış futbolcu ne yapmış beni bağlamaz Elazığspor ismi geçemez orda sivil ne yaparsa yapsın Elazığspor olarak yapamaz

Mustafa Bayrak 29 Mayıs 2024 15:43

VEDAT BORULDAY Siz kutlama yapabilirsiniz. Elazığ'a yaptığınız bu destek (!) öbür tarafta mükafatını (!)da alırsınız. Gazze'de çocukların cayır cayır yanmasının sizde bir karşılığı olmayabilir ve sizi ilgilendirmeyebilir. Bizi de ilgilendirmez. İtirazımız TÜGVA ve İMAM HATİP PLATFORMU başkanının samimiyetsiz duruşunadır

Vedat Demiralayın 29 Mayıs 2024 13:45

Baba felekten bir gece çalmış memlekettten uzakta 1100 km mesafe ötede... Fekat gerçekler bu asırda hele hiç gizlenemez.... Adam gibi bi lokantada temiz yiyip kalkın gidin... Memleket kan ağlarken, klüp borç harç içinde yüzerken ağalarımız fena dağıtıyor... Ohh ne ala memleket.... Yiyin oğlum yiyin bu devran böyle

Ahmet Taş 28 Mayıs 2024 17:20

Bu Mustafa Ali Şerifoğulları, Tügva başkanlığı ve bir zamanlar da hiç bir şeyle ilgilenmediği halde "İmam hatip platformu" Elazığ Başkanlığı yaptı. Her yerde ismimiz olsun. Uçan kaçana yetişiyor görüntüsü veren şımarık, kibir abidesi kasıntı. Ak Partinin kaymağını yiyen samimiyetsizler. Bunlar yüzünden Ak Parti kaybetti

Rıza 28 Mayıs 2024 16:14

Hepiniz feneri, gsarayı , beşiktaşı tutuyorsunuz, onlar da şampiyonluk kutlamasını böyle yapıyorlar, sesiniz çıkmıyor ama..size yazıklar olsun... cemaate imam mı yetiştiriyorsunuz?

Ergün Demir 28 Mayıs 2024 13:38

Yazıklar olsun. Daha düne kadar yardım dileniyorlardı.Utanmazlar o yardımlar haram zıkkım olsun İNŞALLAH.

Delikanlılar 28 Mayıs 2024 13:25

Simitçi simit parasını yatırır.. gariban bilet alır .. Elazığ halkı destek çıkar… yönetici ve sporcular dansöz oynatır rakı içerler.. Tamam ailesi ile eğlensin dansöz oynatsın kişisel tercihi ama ELAZIĞ SPOR BAYRAĞI altında değil kendi isimlerince eylensin tabikii…

İsimsiz biri 28 Mayıs 2024 11:08

Dahada destek olmuyoruz haram zikkim olsun.

El aziz 28 Mayıs 2024 02:29

Abe yine yükselecez bunlar yiyecek kaymağı yine gümbür tiye gidip düşecek Elazığspor, aynı mesele , defalarca aynı filimi izliyoruz olduk . Yazıklar olsun ana babanız böyle terbiye vermiş, vallahi Allah var.

Fani 27 Mayıs 2024 22:42

Elazığ’da Gazze Mitingi düzenlenirken bunlar İstanbul’da dansöz oynatmışlar içki içmişler çok ayıp gerçekten ayıp Gazze’de çocuklar ölürken Elazığlılar bu çocuklara ağlarken hiç utanmadınız yazıklar olsun size

Zaza 27 Mayıs 2024 22:33

Tetbiyesizler Elazığ'ı memlekete rezil ettiniz Tamda Büyük Filistin Yürüyüşü Günü yaptıklarına bak hele Şerifoglu ailesinden de bunlar beklenir zaten adamlar memleketi yediler

Mehmet özbey 27 Mayıs 2024 21:24

Sırf gündem olsun diye haber yapmak buna denir.Gereken açıklama kulüp tarafından yapılmıştır haber yaparken karalama kampanyası olmamasına dikkat edilirse seviniriz.

Hakan Asaroğlu 27 Mayıs 2024 20:22

Yazıklar olsun.Haram zıkkım olsun.Şen olasın şen olasın laiklik

Reis 27 Mayıs 2024 19:08

Sizden olmaz yav. Mustafa efendinin kendi kulübü istedigini yapar. Her gecenin sabahı olmaz Mustafa beg

Ali 27 Mayıs 2024 19:07

Ramazan ayında Beledife olarak kadin türkücü sahne verildi

Nebahat bingol 27 Mayıs 2024 12:24

Filistin için miting varken onlarin da katilmasi gerekirdi cocuklar yanarak olduler kutlamanin zamanimi elazigda olmalari gerekirdi

VEDAT BORULDAY 27 Mayıs 2024 00:28

Gerçekten kalpleriniz kararmış. Ve bu başarıyı hazmetmediğinizi düşünen bir sürü hemşehrimiz olduğunu düşünüyorum. Ailelerle ibirlikte katılım sağlanan bir yemek organizasyonu. İşletmenin konseptinde zaten var. Kaldıki yoğun ve stresli bir sezonu başarıyla bitirmiş ve koca bir şehri bayram havasına bir şölen merkezine çevirmiş bu takımdaki her bireyinde biraz eğlenmeye hakkı vardır. Ama tabi bakan gözlerin ait olduğu kalpte kıskançlık ve haset varsa tabiki kötü bir hava yaratmak isteyenler olacaktır. Biz Elazığlı işletmeciler olarak sadece takımımıza bize yaşattığı bu mutluluk için misafir ettik. Sizin yazdığınız çizdiğiniz gibide olmadığını herkes gördü. Bence bu haber yerine takıma emek veren ve başarıyı kazandıranlara biraz saygılı olsaydınız.

Süleyman 26 Mayıs 2024 22:58

Gerçi ben CHP li olarak zaten kafirdim sizin nezdinizde, normaldir, siz bana kulak asmayın, saçmalamışım ...

Süleyman 26 Mayıs 2024 22:55

Yine bizim milli ve muhafazakar medyamız saçmalıyor...her ülkede her takım şampiyon olunca eğlenir insanlar, ben CHP liyim ama belediye başkanını hocayı futbolcuları hedef göstermek nedir?

Gakko 26 Mayıs 2024 22:40

Görüntüleride yayınlasaydınızya.

Murat 26 Mayıs 2024 21:22

Haram zıkkım olsun

Cem sezgin 26 Mayıs 2024 21:14

Adamlar galip gelmiş bunuda kutlamışlar doğal olarak kendi paraları işe eğlenmişler kulübün yada taraftardan alınan para kullanılmış diye bi belge varmı elinizde

Bakmadan Geçme