Erbaa Stadyumu'nda Dostluk Gecesi: Elazığspor ve Erbaaspor Taraftarlarından Örnek Davranış

Erbaa İlçe Stadyumu'nda oynanan Merkür Jet Erbaaspor ile Çimentaş Elazığspor maçı öncesi, Erbaalı taraftarlar Elazığsporlu destekçileri çiçeklerle karşıladı.

Elazığspor Taraftarlarından Erbaaspor'a Dostluk Mesajı

Hafta sonu gerçekleşen Merkür Jet Erbaaspor ile Çimentaş Elazığspor maçı öncesinde, Erbaa İlçe Stadyumu'nda duygusal anlar yaşandı. Ev sahibi takımın taraftarları, Elazığsporlu taraftarları çiçeklerle karşıladı. Bu güzel jest, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Ferhat Çiçek'ten Teşekkür Mesajı

Karşılaşmanın ardından, Elazığ Gençlik 23 Taraftar Derneği Tribün Lideri Ferhat Çiçek, Erbaalı taraftarlara teşekkür etti. Çiçek, "Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösteren bu davranış bizi çok mutlu etti," dedi.

Misafirperverlik ve Fair Play

Ferhat Çiçek, Tokat'ta karşılandıkları misafirperverliği ve maç sonunda rakip takım taraftarlarının devam eden dostluk gösterilerini vurgulayarak, "Her şey fair-play çerçevesinde çok güzeldi. Burada çok dostane ağırlandık," şeklinde konuştu. Maçın son dakikalarında galibiyeti kaçırmanın tek olumsuzluk olduğunu belirten Çiçek, "Önemli olan bu dostlukların baki kalması," ifadelerini kullandı.

Elazığspor'un Teşekkürü ve İyi Dilekleri

Çiçek, Elazığspor taraftarı adına Erbaalı taraftarlara çiçekli karşılamaları için teşekkür etti. "Futbol dostluk ve kardeşliktir. Erbaaspor'a da bundan sonraki lig maçlarında başarılar dilerim," diyerek, dostluk mesajını yineledi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme