ETSO Başkanı İdris Alan, YÖREX Fuarı'nda Hemşerileriyle Buluştu!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, YÖREX Fuarı'nda kentin coğrafi işaretli ürünlerini tanıtarak büyük ilgi topluyor. TSO Başkanı İdris Alan, fuar kapsamında Elazığ'ın ekonomik gelişimine katkı sağlayacak önemli görüşmeler gerçekleştirirken, Antalya Elazığlılar Derneği'ni de ziyaret etti.

Elazığ'ın coğrafi işaretli ürünleri ve tarihi ile turistik değerlerinin tanıtımı amacıyla, Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarı'na Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) katılım sağladı. Hazırlanan stant, fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Fuar Kapsamında İkili Görüşmeler Yaptı

Fuarda birçok şehrin Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası başkanlarıyla bir araya gelen Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Elazığ'ın ekonomik gelişimi için işbirliği ve istişarelerde bulundu. Ayrıca Antalya Elazığlılar Derneği'ni de ziyaret eden Alan, burada hemşerileriyle buluşarak Elazığ'ın tanıtımı ve yerel ürünlerinin markalaşması üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Antalya Elazığlılar Derneği'nden İdris Alan'a Övgü

Antalya Elazığlılar Derneği Başkanı Ali Gülnaroğlu, İdris Alan'ın Elazığ ekonomisine ve sanayisine sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür etti. Gülnaroğlu, “Başkanımız ikinci dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde çok önemli başarılara imza atıyor. Bundan sonra da çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.

Elazığ'ın Yöresel Ürünleri YÖREX Fuarı'nda Tanıtıldı

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Elazığ'ın coğrafi işaretli ürünlerinin ve yerel değerlerinin tanıtımını daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla YÖREX Fuarı'na güçlü bir ekiple katıldıklarını belirtti. Alan, “Antalya'ya YÖREX fuarı için geldik ve hemşerilerimizle buluşmadan dönmek istemedik. Elazığ'ın tanıtımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme