FETÖ'nün Elebaşı Öldü! Elazığlı Şehit Babası Tevfik Oğuz'dan Manidar Tepki!

Elazığlı 15 Temmuz şehidi Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini sevinçle karşıladı. Oğuz, 'FETÖ'nün bu vatanda yeri yok, Amerika'ya hizmet etti, orada gömülmeli' dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminde şehit olan polis memuru Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini sevinçle karşıladı. Oğuz, "FETÖ'nün bu vatanda yeri yok. Amerika'ya hizmet etti, orada gömülmeli" dedi.

FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü Duyuruldu

Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde yaşayan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi, örgütün resmi internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyuruldu. 15 Temmuz 2016'da gerçekleşen hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Elazığlı polis memuru Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, haberi öğrenir öğrenmez açıklamalarda bulundu.

"FETÖ'nün Bu Memlekette Yeri Yok"

Sabah namazı sonrası televizyonu açtığını ve Fetullah Gülen'in öldüğünü öğrendiğini belirten Oğuz, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“FETÖ'nün öldüğünü söylediler, biz de çok sevindik. Ona öldü demek de yakışmıyor. Bizim dinimizde ‘La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah' diyen herkes Müslümandır fakat o, Müslümanlıktan çıkmıştır. Affedersiniz, o bir zındıktır. Sabah namazından beri televizyonu takip ediyorum, Türkiye'ye getirip getirmeyecekler diye merak ediyorum. Ancak onun bu vatanda yeri yok. Amerika'ya hizmet etti, oraya gömülmeli."

"Cumhurbaşkanımız Kurtuldu Diye Sevindik"

Tevfik Oğuz, 15 Temmuz gecesinin acı dolu anılarını da paylaşarak, "O gece Cumhurbaşkanımız kurtuldu diye sevindik. Eğer şehit olsaydı, hainler kazansaydı, çocuklarımız şehit sayılmayacaktı" dedi. Şehit babası Oğuz, "250 şehit verdik, her biri bu vatanın onurudur. O ise ömrünü Amerika'ya hizmet etmekle geçirdi. Onun mezarı bu topraklarda olamaz, çünkü o bir vatan hainidir."

Elazığlı Şehidin Anısına

Elazığlı polis memuru Eyyüp Oğuz, hain darbe girişimi sırasında kahramanca mücadele ederek şehit düşen 250 kişiden biri olarak anılıyor. İki çocuk babası olan Oğuz'un ailesi, evlatlarının hatırasını yaşatmaya devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme