Fırat Üniversitesi'nde Uyuşturucuya Karşı Annelere Eğitim!

Fırat Üniversitesi'nde düzenlenen 'En İyi Narkotik Polisi Anne' programında, uyuşturucuyla mücadelede annelerin rolü vurgulandı. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, annelerin bu mücadelede en büyük güç olduğunu belirtti.

Fırat Üniversitesi'nde "En İyi Narkotik Polisi Anne" Programı Düzenlendi

Fırat Üniversitesi (FÜ) personeli ve öğrencileri, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında bilgilendirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi, Fırat Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir programla tanıtıldı. Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, FÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut Doğru, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Jandarma Alay Komutanı Albay Alpaslan Doğan ve çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Vali Hatipoğlu: "Uyuşturucu ile Mücadelede En Büyük Güç Anneler"

Programda konuşan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılıklarını vurguladı. Vali Hatipoğlu, "Bir çocuğu en iyi annesi tanır. Uyuşturucu ile mücadelede en büyük gücümüz annelerdir," diyerek, toplumun her kesiminin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Uyuşturucu ile Mücadelede Annelerin Rolü

'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi, özellikle annelerin uyuşturucu bağımlılığına karşı farkındalığını artırmayı hedefliyor. Proje, annelerin çocuklarındaki değişiklikleri erken fark etmeleri ve bağımlılıkla daha etkili bir şekilde mücadele etmeleri için gerekli bilgi ve becerilerle donatılmasını amaçlıyor.

Proje Sunumlarıyla Bilgilendirme Yapıldı

Programın sonunda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından proje hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, uyuşturucuyla mücadelede yürütülen çalışmalar, bağımlılıkla mücadeledeki güncel yöntemler ve toplumsal farkındalık oluşturma adına atılan adımlar katılımcılara aktarıldı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme