Fırat Üniversitesi'nden Global Başarı: Rektör Göktaş'tan Başarılı Akademisyenlere Ödül!

Fırat Üniversitesi'nden 46 akademisyen, Stanford Üniversitesi'nin hazırladığı 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesine girerek büyük bir başarıya imza attı. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılarından dolayı akademisyenlere teşekkür belgelerini takdim etti.

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ), Stanford Üniversitesi'nin hazırladığı ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesine giren akademisyenler, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından ödüllendirildi. Bu anlamlı törende, üniversitenin bilim dünyasında kazandığı başarılar vurgulandı.

Stanford Listesinde Fırat Üniversitesi'nden 46 Akademisyen

Stanford Üniversitesi'nin hazırladığı listeye, Fırat Üniversitesi'nden 46 bilim insanı ‘son yıl' kategorisinde, 41 bilim insanı ise ‘kariyer boyu' kategorisinde girmeyi başardı. Bu büyük başarı, FÜ'nün uluslararası arenada adından söz ettirmesini sağladı. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, her iki kategoride de listede yer alan akademisyenlerle bir araya gelerek, onlara teşekkür belgelerini takdim etti.

Rektör Göktaş: “Bu Başarılar Üniversitemizi Bilim Merkezi Haline Getiriyor”

Rektör Göktaş, törende yaptığı konuşmada akademisyenlerin başarılarının üniversiteye sağladığı katkılara değinerek şu sözleri kaydetti:

“Sizlerin projeleri ve yayınlarına yapılan atıflar, FÜ'nün bilimsel başarılarında en önemli faktörlerdir. Üniversitemiz, bilim dünyasında önemli adımlar atıyor ve bunda en büyük pay siz değerli akademisyenlerimizindir. Sizlerin katkıları, üniversitemizi bir bilim merkezi haline getirme yolunda en büyük itici güçtür.”

FÜ'nün Akademik Başarıları Uluslararası Arenada Tanınıyor

Rektör Göktaş, üniversitenin başarılarını ve akademik alandaki gelişimini şu sözlerle özetledi:

“Stanford Üniversitesi'nin hazırladığı listeye giren 46 ve 41 bilim insanımız, sadece üniversitemizi değil, ülkemizi de uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ediyor. Bu başarılar, bilim dünyasına sunduğunuz katkıların somut göstergesidir. Üniversitemiz her zaman bilimsel ilerlemeyi desteklemeye devam edecektir.”

Fırat Üniversitesi'nin Bilime Katkısı Artarak Devam Ediyor

Rektör Göktaş, akademisyenlerin sadece bireysel başarılarına değil, üniversitenin ve ülkenin bilimsel kalkınmasına da büyük katkıda bulunduklarını vurgulayarak, akademisyenlere teşekkürlerini iletti ve başarılarının devamını diledi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme