Gakgo'da transferde büyük adım: Maksut Taşkıran Elazığspor'da!

Elazığspor, tecrübeli ön libero Maksut Taşkıran ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Transferle bordo-beyazlı takım kadrosunu güçlendirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Elazığspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-beyazlı ekip, daha önce prensipte anlaştığı tecrübeli ön libero Maksut Taşkıran ile resmi sözleşme imzaladı.

Maksut Taşkıran Elazığspor'da!

Geçen sezon takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Maksut Taşkıran, bu sezon Trendyol 1. Lig'de 3 maçta forma giymişti. Orta saha oyuncusu, Elazığspor'un hedefleri doğrultusunda önemli bir katkı sağlaması beklenen isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

2 Yıllık Anlaşma İmzalandı

Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Esenler Erokspor forması giyen Maksut Taşkıran ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır" denildi. İmza törenine Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Taşkıran'ın transferi ile ilgili açıklamada ayrıca, "Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diler, bordo-beyazlı formamız altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Elazığspor, bu önemli transferle kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, taraftarlar da Taşkıran'ın performansını sabırsızlıkla bekliyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme