Gazi Caddesi Esnafından FETÖ'nün Ölümü Şerefine Büyük İndirim!

Elazığ'da bir esnaf, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi üzerine telefon aksesuarlarında yüzde 30 indirim yaptı. 'Düşmanım öldü, sevinçle indirim yaptım' dedi.

Elazığ'da Fetullah Gülen'in Ölümü Sonrası Esnaftan Özel İndirim Kampanyası

Elazığ'ın Gazi Caddesi'nde telefon dükkanı işleten İbrahim Halil Soran, hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi üzerine iş yerinde yüzde 30 indirim yaptı. FETÖ elebaşının ölüm haberinin ardından dükkânının camına "Terörist alçak FETÖ'nün ölümü şerefine yüzde 30 indirim" yazılı bir afiş asan Soran, tüm telefon aksesuarlarında indirim uyguladığını açıkladı.

"Düşmanım Öldü, İndirim Yaptım"

İbrahim Halil Soran, Fetullah Gülen'in ölüm haberini aldığında büyük bir mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Bu hain terörist yüzünden 15 Temmuz'da vatanımız için canını feda eden yüzlerce şehidimiz var. Düşmanımın ölüm haberi beni sevindirdi. Bu vesileyle dükkânımda yüzde 30 indirim yaparak, küçük de olsa bu sevincimi paylaşmak istedim" dedi.

Soran, FETÖ'nün Türkiye'ye defnedilme talebine de sert tepki göstererek, "Türk toprakları kutsaldır, böyle bir hainin cesedi bu topraklara layık değildir" ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme