Haberinsaati İnternet Gazetesi 12 Yaşında!

25 Ekim 2011 tarihinde kurulan ve bu tarihten itibaren 12 yıl boyunca güçlü bir habercilik geleneği ile haberlerin nabzını tutan Haberinsaati İnternet Gazetesi 12. yıl dönümünü kutluyor.

İnternet gazetesi olarak haber dünyasına getirdiği yeniliklerle ve güvenilir bilgi sağlama misyonuyla dikkat çeken Haberinsaati, kuruluşunun 12. yıl dönümünü büyümesini ve başarılarını kutlama fırsatı olarak görüyor.

Kuruluşundan bu yana, en güncel ve hızlı haberleri okuyucularına ulaştırmak için büyük bir özveriyle çalışan Haberinsaati İnternet Gazetesi, habercilik anlayışında tarafsızlık, güvenilirlik ve doğruluk ilkelerine bağlı kalarak online haber dünyasında saygın bir konum elde etti.

Bu 12 yıl içinde birçok önemli haberin kaynağı olmanın ötesinde, özgün ve özel haberlerle de öne çıkmış ve birçok ödül kazanarak özellikle toplumsal konularda ve özel haberlerde gösterdiği başarılarla tanınan Haberinsaati, bir haber platformu olarak yoluna devam ediyor.

Bu başarısının arkasındaki en büyük gücün şüphesiz okuyucuları olduğunu belirten Haberinsaati ailesi, bu uzun ve başarılı yolculukta her zaman yanlarında olan ve destek veren okuyucularına ise teşekkür etti. Haberinsaati yönetimi, takipçileri ile birlikte büyüyen ve gelecekte de takipçilerine daha fazla yenilik ve güncel haber sunmayı da taahhüt ettiğini belirtti.

Güçlü bir habercilik geleneğini sürdürme kararlılığında olacaklarını ve okuyucularına daha fazla kaliteli habercilik sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Haberinsaati İnternet Gazetesi, bu 12 yıl boyunca güvenilir haber kaynağı olmalarına katkı sağlayan tüm okuyuculara da tekrardan teşekkür etti.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme