Halk ekmek üretim tesisi Elazığ'da açılıyor!

Elazığ Belediyesi, 85 bin ekmek üretim kapasiteli halk ekmek üretim tesisinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Vatandaşlara daha ucuz ve sağlıklı ekmek sunacak olan tesis, aynı zamanda glütensiz ekmek üretimiyle çölyak hastalarına da hizmet verecek.

Elazığ Belediyesi'nin Halk Ekmek Üretim Tesisi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi'nin sosyal projelerinden biri olan ve 85 bin ekmek üretim kapasitesine sahip Halk Ekmek Üretim Tesisi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü yerleşkesinde yer alacak olan tesisin 725 metrekarelik kurulum alanında altyapı yenileme ve tadilat çalışmaları devam ediyor.

Ekonomik ve Sağlıklı Ekmek İçin Yeni Tesis

Yeni halk ekmek üretim tesisi, vatandaşlara daha ucuz ve sağlıklı ekmek temin etmeyi amaçlıyor. Üretilecek ekmekler, şehrin dört bir yanındaki satış büfeleri aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak. Ayrıca, çölyak hastalarına özel glütensiz ekmek üretimi de yapılacak. Elazığ Belediyesi'nin EBUAŞ iştirakiyle kurulacak tesis, hem ekonomik hem de sağlıklı gıda sunumuyla dikkat çekiyor.

İstihdama Katkı ve Modern Teknoloji

Halk ekmek üretim tesisi, aynı zamanda istihdama da katkı sağlayacak. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Şehrimize kazandırdığımız bu kalıcı eserle, vatandaşlarımızın bütçesine katkı sağlayacak ve yeni istihdam alanları oluşturacağız. Halk ekmek üretim tesisi, vaatlerimizden biriydi ve bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Modern teknolojiyle donatılmış tesisimizde, el değmeden ürettiğimiz ekmeği, satış noktalarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza sunacağız” dedi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme