Harput'ta 6 gün sürecek hadis meclisi etkinlikleri başladı

Elazığ'da Harput Klasik Hadis Meclisi 1, 26-31 Ağustos tarihlerinde başlarken, açılış programına Elazığ Valisi ve Diyanet Akademisi Başkanı katıldı. Etkinlikler, Harput'un farklı mekanlarında 6 gün sürecek.

Elazığ'da Harput Klasik Hadis Meclisi 1, Görkemli Bir Programla Başladı

Elazığ'da Harput Dini İhtisas Merkezi, İlahiyat Fakültesi ve Elazığ İl Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Harput Klasik Hadis Meclisi 1, 26-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerle başladı. Açılış programına Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan ve diğer önemli isimler katıldı.

Protokolden Yoğun Katılım

Açılış programında Elazığ'ın önde gelen isimleri yer aldı. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan, Belediye Başkan Vekili Nazif Bilginoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ, etkinliğin ilk gününde bir araya geldi.

Etkinlikler 6 Gün Boyunca Devam Edecek

26-31 Ağustos tarihlerinde Harput'ta düzenlenecek olan Hadis Meclisi etkinlikleri, sabah 09.00-12.30 Ulu Cami, 13.45-16.30 Sarahatun Cami ve 20.30-22.30 Harput Dini İhtisas Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bu etkinlikler, Harput'un dini mirasına ve kültürel değerlerine katkı sağlıyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme