İşte Güvenlik Kamerasına Yansıyan Feci Kazanın Görüntüsü!

Elazığ'da Gazi Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına halk otobüsü çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza anında yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Elazığ'ın merkez Gazi Caddesi'nde yaşanan kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına halk otobüsü çarptı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kontrolsüz Yola Çıkan Kadına Otobüs Çarptı

Kaza, Elazığ merkezindeki Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. (24) isimli genç kadın, yolun karşısına geçmek için kontrolsüz bir şekilde aniden yola çıktı. Bu esnada, C.Ç. yönetimindeki 23 EB 988 plakalı halk otobüsü kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan kadın yaralandı.

Sağlık Ekipleri Anında Müdahale Etti

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadının sağlık durumu hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Kaza Anı Otobüs Kamerasına Yansıdı

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın en dikkat çekici yanı ise kaza anının halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş olması. Görüntülerde, genç kadının aniden yola çıktığı ve halk otobüsünün kadına çarptığı anlar açıkça görülüyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme