İşte maçı izleyen seyirci sayısı!

3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 11. haftasında 19 Kasım Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen 3Gen H. Elazığspor - Efeler 09 SFK maçının biletli seyirci sayısını açıkladı.

3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 11. haftasında 19 Kasım Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen 3Gen H. Elazığspor - Efeler 09 SFK maçının biletli seyirci sayısını açıkladı. Bordo-beyazlı ekibin bu mücadelesini 3,275 futbolsever tribünden takip etti.

Elde edilen bilgilere göre, 3Gen Holding Elazığspor'un 5 maçlık yenilmezlik serisini sürdürdüğü bu karşılaşmada, taraftarlar takımlarını desteklemek için stadyumu doldurdu. Maç gününde 312 resmi güvenlik görevlisi ve 115 özel güvenlik elemanı da karşılaşmanın güvenliğini sağladı.

Müsabakadan elde edilen hasılat ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, seyirci sayısındaki yoğun ilgi, takımın taraftarlarının büyük bir coşkuyla maçlarını takip ettiğini gösterdi.

Öte yandan 3Gen Holding Elazığspor'un Efeler 09 SFK ile oynadığı mücadeleyi 3,275 biletli seyircinin tribünden takip ettiği açıklandı. Bu yoğun katılım, takımın taraftarlarının büyük bir ilgi ve coşkuyla destek verdiğini göstermektedir.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme