Kovancılar'da 'Direnişin Simgesi Gazze' programına yoğun ilgi

Kovancılar'da Filistin için farkındalık oluşturmak amacıyla 'Direnişin Simgesi Gazze' programı düzenlendi. Programa sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler katıldı.

Filistin İçin Farkındalık Etkinliği

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla "Direnişin Simgesi Gazze" programı düzenlendi. Kovancılar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kovancılar İlçe Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, gençlere Filistin meselesinde farkındalık kazandırmayı ve bu konuda yapabileceklerini keşfetmelerini amaçladı.

Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle Başladı

Kovancılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen program, TOKİ Cami İmam Hatibi Vedat Kaya'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından, Kovancılar Müftülüğü Şube Müdürü Rasim Kaya, "Direnişin Sembolü Gazze" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Programa, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

İlahiler ve Dualarla Son Buldu

Etkinlik, okunan ilahiler ve İlçe Vaizi Ramazan Yazar'ın yaptığı dua ile sona erdi. Filistin halkının direnişine dikkat çekilen bu anlamlı program, katılımcılara derin bir iz bıraktı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme