Mahallede tepkiler artınca zorunlu ziyaret!

Vatandaşı canından bezdiren, yolların çukur, sokak lambalarının kesik olduğu Olgunlar Mahallesi'nde tepkiler yükselince Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bugün nihayet bir ziyaret gerçekleştirdi.

Elazığ'ın altyapı sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesi'nde artan şikayetler sonrası süren altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bölgedeki sorunların çözümü için yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Şehrin Altyapı Sorunları Tarihe Karışıyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları ile su depoları ve terfi istasyonlarının yapımına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda, Olgunlar Mahallesi'nde yürütülen altyapı yenileme çalışmaları da şehrin gelecekte karşılaşabileceği altyapı sorunlarını önlemek amacıyla titizlikle sürdürülürken mahalle sakinleri ve esnafın artan şikayetleri sonrası Başkan Şerifoğulları'da çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Sahada Yerinde İnceleme

Olgunlar Mahallesi esnafı ve mahalle sakinlerinin şikayetleri sonrası Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Olgunlar Mahallesi Sultan Fatih Caddesi'nde devam eden içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şerifoğulları'na Olgunlar Mahalle Muhtarı Emrah Dursun ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

"Altyapı Sorunu, Şehrimizin En Büyük Problemlerinden Biri"

Başkan Şerifoğulları, altyapı çalışmalarının Elazığ'ın geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Aziz şehrimizin en büyük problemlerinden biri olan altyapı sorununu çözüme kavuşturma ve şehrimizin geleceğini inşa etme adına büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu proje, Elazığ'ımızın gelecek 40-50 yılına yönelik en önemli yatırımlardan biridir. Şehrimizin birçok noktasında yürüttüğümüz bu çalışmaları yerinde inceleyerek halkımızın memnuniyetini ön planda tutuyoruz" dedi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme