Mevlid Kandili'nde anlamlı buluşma: Elazığ AK Parti Kadın Kolları'ndan huzurevi ziyareti

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Mevlid Kandili'nde Gazi Huzurevi sakinlerini ziyaret etti, Harput Mahallesi'nde ikramlar dağıttı ve Sıdıka Dumandağ Kız Kuran Kursu'nda hafızlık öğrencileriyle buluştu.

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve Kadın Kolları İl Yöneticileri, Mevlid Kandili dolayısıyla Gazi Huzurevi'nde büyükleri ziyaret ederek dualarını aldı. Kandil gününe özel anlamlı ziyaretler, Harput Mahallesi'nde ikram dağıtımı ve Sıdıka Dumandağ Kız Kuran Kursu'ndaki hafızlık öğrencileriyle buluşma ile devam etti.

Gazi Huzurevi'nde Kandil Ziyareti

Mevlid Kandili kapsamında, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve ekibi, Elazığ'daki Gazi Huzurevi'ni ziyaret ederek büyüklerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinin kandilleri tebrik edilip hayır duaları alındı.

Harput Mahallesi'nde İkram Dağıtımı ve Hafızlık Öğrencilerine Ziyaret

Başkan Tüver, Harput Mahallesi'nde vatandaşlara ikram dağıtarak Mevlid Kandili'ni kutladı. Ardından, Sıdıka Dumandağ Kız Kuran Kursu'ndaki hafızlık öğrencileri ziyaret edilerek, günün anlamına binaen sohbet edildi. Başkan Tüver, ziyaretlerde vatandaşlarla iç içe olmanın huzurunu yaşadıklarını dile getirdi ve şu sözlerle devam etti:

“Mevlid Kandili vesilesiyle hem büyüklerimizi ziyaret ettik hem de vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Bu tür günlerde dua ve ibadetlerin kabul olması için hep birlikte dualar ettik. Rabbim, mazlum coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimize de yardım eylesin.”

Elazığ Online

Bakmadan Geçme