Milletvekili Nazırlı, Keban ve Ağın'da çalışmaları yerinde inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Keban ve Ağın ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde devam eden projeleri yerinde inceledi. TOKİ şantiyesinden muhtarlarla yapılan toplantılara kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Nazırlı, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Keban ve Ağın ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle projelerin ilerleyişini yerinde inceledi. Keban'daki TOKİ şantiyesini ziyaret eden Nazırlı, bir vatandaşın anahtar teslimini bizzat gerçekleştirerek, “İsmail Kumaşoğlu amcamıza ilk anahtar teslimini yaptık. Rabbim hayırlı eylesin,” dedi.

Keban ve Ağın'da Devam Eden Projeler Hız Kesmiyor

Keban ilçesindeki incelemelerini Keban İlçe Emniyet Lojmanları Şantiyesi, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan ve bölgedeki Muhtarlar ile Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği üyeleriyle sürdüren Nazırlı, çalışmaların detaylarını yerinde gördü.

Ağın ilçesinde ise ilk durağı Ağın Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu ve Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakır oldu. Ziyaretleri kapsamında Tarihi Ekrem İspir Konağı'nı ve Ağın Hükümet Konağı şantiye alanını inceleyen Nazırlı, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerin hızla devam edeceğini belirtti.

Nazırlı: “Hizmetlerimiz Aralıksız Devam Edecek”

Ağın'da muhtarlarla düzenlenen istişare toplantısında konuşan Nazırlı, “Devam etmekte olan projeleri yerinde inceledik, hız kesmeden yeni projeler için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme