Murat Nehri'nde Kaybolduğu İddia Edilen 3 Çocuk İçin Palu'da Arama Seferberliği!

Elazığ Palu'da Murat Nehri'nde 3 çocuğun kaybolduğu ihbarı üzerine arama kurtarma ekipleri seferber oldu, ihbarın doğruluğu araştırılıyor.

Elazığ'ın Palu ilçesinde, Murat Nehri'nde 3 çocuğun kaybolduğu yönünde gelen ihbar üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. İhbarın ardından nehirde kapsamlı arama çalışmaları başlatıldı.

112 Acil, Jandarma, Polis ve AFAD Ekipleri Bölgede

Olay, Palu ilçesi Cuma Gölü yakınlarında meydana geldi. Murat Nehri'nde yüzen 3 çocuğun kaybolduğu yönündeki ihbarın ardından 112 acil sağlık, jandarma, polis, UMKE ve AFAD ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaklaşık iki saat önce gelen ihbar üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, ekipler nehir çevresinde geniş çaplı aramalarını sürdürüyor.

İhbarın Gerçekliği Hakkında Şüpheler

Olay yerinde bulunan bir vatandaş ise herhangi bir kaybolma olayı görmediğini ifade etti. Ayrıca, ihbarın doğruluğu konusunda bölgedeki diğer kişiler de belirsizlik yaşadığını dile getirdi. Yetkililerden ihbarın gerçek olup olmadığına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Arama kurtarma ekiplerinin bölgede sürdürdüğü çalışmalarla, ihbarın doğruluğu ve çocukların akıbeti konusunda net bilgilere ulaşılması bekleniyor. Murat Nehri'nde kaybolduğu iddia edilen çocuklar için yapılan çalışmalardan gelecek haberler merakla bekleniyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme