Özgür Özel'den Bahçeli'nin Öcalan Sözlerine Yanıt: 'Şehitler Gelmesin, Biz Varız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, terörle mücadeleye tam destek vereceklerini belirtti.

CHP Lideri Özgür Özel'den Terörle Mücadele Mesajı: "Anaların Gözyaşını Dindireceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, terörün sona ermesi için verilen her sözün kıymetli olduğunu belirtti. Özel, "Türkiye'de bir daha şehit gelmeyecekse, biz bu mücadeleye tam destek vereceğiz" dedi.

"Terörün Bitmesine Tam Destek Veriyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin, Öcalan'ın tecridinin kaldırılması ile ilgili sözlerine yanıt veren Özel, "Bu ülkede terörün bitmesine, annelerin gözyaşının silinmesine tam destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"Yenidoğan Çetesi Büyük Bir Travma Yarattı"

Toplantıda, Yenidoğan çetesi skandalına da değinen Özel, olayın yarattığı travmanın kolay atlatılamayacağını belirtti. “Bunu yaşamak çok zor, 18 yıl tüp bebek tedavisi gören bir annenin, son denemede kucağına aldığı çocuğunu kaybetmesi tarifi imkansız bir acıdır. Bu travmayı yaşayanlar için çok üzgünüz” diye konuştu. Ayrıca, CHP olarak bu konu üzerinde titizlikle çalıştıklarını, her yerden ihbar yağdığını ve devletin bu tür skandallara karşı güven kaybı yaşadığını belirtti.

"Şehitlerin Gelmediği Bir Türkiye İçin Her Söz Kıymetlidir"

MHP lideri Bahçeli'nin, terörist başı Abdullah Öcalan'ın tecridinin kaldırılmasına yönelik sözlerini değerlendiren Özgür Özel, terörün sona ermesi adına yapılan her türlü girişimin ve verilen her sözün değerli olduğunu ifade etti. "Eğer bu ülkenin birliği için, anaların gözyaşlarının dinmesi için bir yol bulunacaksa, bunu desteklememek mümkün değildir" diyen Özel, CHP olarak Türkiye'de terörün sona ermesi için atılacak her adıma destek vereceklerini vurguladı.

"Anaların Gözyaşları Dinsin, Şehitler Gelmesin"

Özel, şehitlerin gelmediği, kanın dökülmediği bir Türkiye için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, “Bir daha bu ülkede şehit haberleri gelmeyecekse, kim ne söylüyorsa bu kıymetlidir. Biz CHP olarak terörün bitmesine, anaların gözyaşlarının durmasına her zaman destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme