Şehit Eyyüp Oğuz'un Kabri, FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümünün Ardından Ziyaretçi Akınına Uğradı!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberinin ardından Elazığ'da 15 Temmuz şehidi Eyyüp Oğuz'un kabri ziyaretçi akınına uğradı. Harput'taki şehitlikte yapılan dualar, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesine olan bağlılığı bir kez daha vurgulandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberinin ardından, Elazığ'da 15 Temmuz şehidi Eyyüp Oğuz'un kabri ziyaretçi akınına uğradı. Gölbaşı Özel Harekat Dairesi'nde hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Eyyüp Oğuz'un Harput'taki kabrine gelen vatandaşlar ve öğrenciler, dualar ederek şehide olan minnetlerini dile getirdi.

15 Temmuz Şehidine Dua

FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen Eyyüp Oğuz'un kabri, Fetullah Gülen'in ölüm haberinin yayılmasıyla birlikte vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret edilmeye başlandı. Ziyaretçiler, şehidin aziz hatırasına dualar okuyarak, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesine olan bağlılıklarını yeniden vurguladılar.

“Bugünün Anlam ve Önemi Büyük”

Şehit Eyyüp Oğuz'un kabrini ziyaret eden Ahmet Kiraz, “Bugün, FETÖ elebaşı Gülen'in ölüm haberini aldık. Şehidimizin kabrini ziyaret edip, ona olan minnetimizi bir kez daha dile getirdik. Şehitlerimiz sayesinde bu topraklarda özgürce yaşıyoruz, her zaman onları anacağız ve dualarımızı esirgemeyeceğiz” dedi.

Şehidin Kabri Dualarla Temizlendi

Ziyarete gelenler, Eyyüp Oğuz'un kabrini temizleyip sularken, FETÖ'nün hain darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirtti. Harput'taki şehitlikte yapılan dualar, Gülen'in ölüm haberinin ardından daha da anlam kazandı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme